Aktualnosti

najnovije vijesti o projektu

Projekt Podures nastavljen je još jednom edukacijom za poduzetnike. U uvjetima COVIDA - 19, ovog puta poduzetnici su predavanje 25. studenog 2020. godine poslušali putem Google meet aplikacije. Bez obzira na otežane uvjete rada, zainteresiranih ni ovog puta nije nedostajalo, a još jednom je potvrđeno da je projekt Podures bio iznimno koristan za sve poduzetnike i obrtnike sa šireg dugoreškog područja.

Više možete pogledati na poveznici: 

Nakon što je u srijedu 5. prosinca 2018. godine, u sklopu PODUresa, projekta promocije poduzetništva i cjeloživotnog učenja Duge Rese i okolice, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta uspješno održano predavanje gospodina Zrinskog Pelajića iz Illyricum savjetovanja na temu Vještine poslovnog komuniciranja, gospodin Pelajić održao je u petak, 14. prosinca, još jedno predavanje, ovaj puta na temu "Izvori financiranja subjekata malog gospodarstva".

U srijedu 5. prosinca 2018. godine, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta u Dugoj Resi, gospodin Zrinski Pelaić iz tvrtke Illyricum savjetovanje d.o.o. održao je vrlo zanimljivo i poučno predavanje na temu „Vještine poslovnog komuniciranja“. Svrha predavanja je bila poticanje poduzetnika, djelatnika u javnoj upravi kao i svih zainteresiranih na usvajanje vještina uspješnog i učinkovitog komuniciranja u poslovnom životu.

„Podures“ Promocija poduzetništva i cjeloživotnog učenja Duge Rese i okolice projekt je Grada Duge Rese kojemu je svrha poticanje razvoja poduzetničke kulture u Gradu Duga Resa i okolnim općinama. Nositelj projekta je Grad Duga Resa, a partneri su Institut za razvoj i međunarodne odnose (IRMO) i Udruženje obrtnika Duge Rese.

Stranica 1 od 3

Primjena koncepta u drugim organizacijama, gradovima i općinama

U svrhu omogućavanja prijenosa koncepta “PODURES” promocije poduzetništva i cjeloživotnog učenja kroz transfer znanja, informacija i savjeta informativnim radionicama, raspravama i portalom, na druge subjekte organizirat će se sastanak za 12 gradonačelnika, načelnika i predstavnika organizacija civilnog društva, predstavit će se rezultati i raspraviti mogućnosti primjene koncepta u drugim organizacijama, gradovima i općinama.