Web sajam

interaktivni web sajam poduzetništva

AQUAESTIL

aquaestil uvodna

Aquaestil plus je privatno poduzeće osnovano 1998. godine, a obilježava ga stabilnost, rast i povećanje broja korisnika proizvoda i usluga na domaćem i inozemnom tržištu tijekom svih godina postojanja.

 

logo aquaestil
NAZIV: AQUAESTIL PLUS d.o.o. za proizvodnju i trgovinu
SJEDIŠTE: Ulica grada Mainza 17, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 31474494722
WEB STRANICA: http://www.aquaestil.hr

 

 

Zahvaljujući energičnom tržišnom pristupu, osluškivanju potreba i želja kupaca, kao i usvajanju novih tehnoloških rješenja, u tek nekoliko godina poslovanja ostvaren je visoki rast prometa, te Aquaestil plus ubrzo postaje najveći hrvatski proizvođač kupaonske opreme. U narednim godinama poduzeće se sustavno širi, implementirajući inovativna rješenja u svaki segment poslovanja, a sve s ciljem podizanja kvalitete krajnjih proizvoda i usluga.

Proizvodni program sastoji se od širokog asortimana akrilnih kupaonskih kada, hidromasažnih kada, tuš kada, staklenih tuš paravana, masažnih i parnih kabina, masažnih stupova, kupaonskog namještaja te proizvoda od kompozitnih materijala kao što su umivaonici proizvedeni tehnologijom sintetskog mramora Syman i modernog „solid surface“ materijala ASTONE.

Aquaestil danas ima više od 280 zaposlenika raspoređenih u četiri proizvodne jedinice smještene u Hrvatskoj. Posebno smo ponosni na vlastiti odjel za istraživanje i razvoj koji je zadužen za dizajn i testiranje proizvoda prije njihovog plasmana na tržište. Zahvaljujući tome, Aquaestil vrši pomnu kontrolu svih proizvoda na zadovoljstvo kupaca koji mogu u njima uživati dugi niz godina.

Pored iznimnih rezultata na hrvatskom tržištu, kao dokaz kvalitete i kontinuiranog rada, svakako je i činjenica što su Aquaestil proizvodi prepoznati i na zahtjevnom tržištu EU, na kojem se ostvaruje većina ukupnih prihoda poduzeća.

Organizacija poduzeća vođena je primjenom certificiranog sustava kvalitete koje poduzeće posjeduje sukladno normi ISO 9001:2000, a odnosi se na područje proizvodnje i prodaje kupaonskih kada te održavanja cijelokupnog poslovnog i tehnološkog sustava.

Svi Aquaestil proizvodi izrađeni su prema najvišim europskim standardima, a funkcionalnost, dopadljiv dizajn i vrhunska kvaliteta njihove su zajedničke karakteristike.

 

PROIZVODI

View the embedded image gallery online at:
http://podures.hr/web-sajam/20-aquaestil#sigProIddd85441b4b

 

LOKACIJE I KONTAKTI

Veleprodaja i izložbeni salon:

Josefa Jeruzalema 8, 47250 Duga Resa, Hrvatska

Tel. +385 (0)47 / 811-836    

Fax. +385 (0)47 / 843-025    

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

Računovodstvo i financije:

Josefa Jeruzalema 8, 47250 Duga Resa, Hrvatska

Tel. + 385 (0)47 / 811-190

Marketing

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

KONTAKTIRAJ AQUAESTIL