Web sajam

interaktivni web sajam poduzetništva

SAJOMA (HOTEL FRANKOPAN)

hotel frankopan naslovna

Kompleks zdanja Hotela Frankopan - sobe, restoran, konferencijska dvorana i disco club - nalazi se na staroj riječkoj cesti od Rijeke prema Karlovcu, nekih 2 kilometra prije Duge Rese, prije završnog uspona Petrakovog brda (na čijem je vrhu crkva Sv. Rok).

 

hotel frankopan grb
NAZIV: Sajoma d.o.o.  Hotel Frankopan
ADRESA: Petrakovo brdo 23A, 47250 Duga Resa
OIB: 77655493873
WEB STRANICA: http://www.hotel-frankopan.com/

 

 

Samo područje i grad Dugu Resu obilježavaju 4 rijeke (kao i cijelo karlovačko područje): Mrežnica, Dobra, Kupa i Korana. Na samom prijelazu između Panonske nizine, te brdovitog Gorskog kotara, obiluje mjestima za turizam: rekreaciju, odmor, ribarenje, planinarenje, kupanje, šetnju i razgledavanje povijesnih znamenitosti ovoga kraja.

Naš objekt se nalazi u centru Hrvatske okružen nizom zanimljivih destinacija kao što su Opatija, Plitvice, Zagreb, Slovenija, i sam Karlovac s iznimno velikim potencijalom starina smještenih na četiri rijeke koje su same po sebi neodoljiv trag povijesne istine.

Hotel Frankopan raspolaže sa 37 soba od toga (10 jednokrevetnih, 12 dvokrevetnih, 13 trokrevetnih i 2 obiteljske sobe). Ukupni smještajni kapacitet hotela je 79 kreveta + 12 pomoćnih ležajeva.

Kongresna dvorana

Kongresna dvorana je opremljena sa dva Full HD projektora koji mogu raditi sinkonizirano. Također postoji mogućnost razdvajanja dvorane čime dobivamo dva odvojena prostora, svaki sa svojim projektorom i platnom za projekciju dimenzija 2x3m. Svim sudionicima dostupan je besplatan pristup Internetu preko naše WiFi konekcije.
 

Caffe bar

Caffe bar koji se nalazi u sklopu restorana otvoren je svakodnevno od 6 do 24 sata. Topla atmosfera cijelokupnog objekta osjeća se i u samom prostoru caffe bara gdje se uz standardna pića i napitke možete poslužiti specijalitetima kuće kao što je domaća štrudla, a u ljetnim danima nudimo sladoled i različita sezonska osvježenja.

 

Disco club

Disco club hotela Frankopan najveći je disko u karlovačkoj županiji sa kapacitetom preko 1000 gostiju. Otvoren je subotom, a uz redovite akcije na različita pića i goste iznenađenja nudi i besplatan prijevoz autobusom na relaciji Karlovac - Duga Resa (polazak u 23:00 i 24:00 sata) i Tušilović - Duga Resa (polazak u 23:30 sati) te povratak u 4:30 sati.

 

GALERIJA

View the embedded image gallery online at:
http://podures.hr/web-sajam/43-poljotehna-2#sigProId2e14e3bd9e

 

LOKACIJA I KONTAKTI

Sajoma d.o.o. - Hotel Frankopan

Tel. +385 (47) 841 027

Fax. +385 (47) 842 700

Mob. +385 (98) 207 045

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

KONTAKTIRAJ HOTEL FRANKOPAN