Web sajam

interaktivni web sajam poduzetništva

KAMP SLAPIĆ

camp slapic uvodna

Kamp Slapić, u vlasništvu obitelji Mataković sa 100 smještajnih jedinica smješten je na desnoj obali jedne od najljepših hrvatskih rijeka-rijeci Mrežnici, te pruža idealnu priliku za odmor i rekreaciju. Moderni sanitarni čvorovi, atraktivan restoran, dječje igralište i razni sportski tereni, te rekreacijske aktivnosti dostupne su u kampu i bližoj okolici. Kamp Slapić je površine 4 hektara i može primiti 300 gostiju.

 

logo1 slapic
NAZIV: KAMP SLAPIĆ ugostiteljsko knjigovodstveni obrt
ADRESA: Mrežnički Brig bb, Duga Resa
OIB: 97246721177
WEB STRANICA: http://www.campslapic.hr/kamp/

 

 

U sklopu kampa nalazi se atraktivan restoran. Restoran nudi riblje i mesne jelovnike a la carte. Smješten je u prekrasnom okruženju s puno zelenila i osvježavajućem hladu. Restoran ima terasu na rijeci Mrežnici, i natkrivenu terasu koja može biti u potpunosti zatvorena u slučaju hladnog vremena.     Naše osoblje raduje se Vašem dolasku i potruditi će se pružiti Vam izvrsnu uslugu.

 

Kamp Slapić nudi različite mogućnosti razonode, sporta i rekreacije. U kampu je smještena atraktivna plaža na rijeci Mrežnici s nekoliko intimnih otočića i slapova na kojima možete potražiti osvježenje ili uživati u ribolovu.

 

A za naše najmlađe goste u sklopu kampa nalazi se i novo uređeno dječje igralište.  Ako ste aktivni tip osobe, a vaše slobodno vrijeme ispunjeno je aktivnostima u prirodi možete iznajmiti kanu ili se pak provozati na jednoj od mnogih biciklističkih staza u blizini.  U blizini kampa nalaze se i sportski tereni za  tenis, odbojku na pijesku, stolni tenis, paintball...  Vrijeme provedeno u kampu Slapić je osvježenje za dušu i tijelo!

 

 

 

GALERIJA

View the embedded image gallery online at:
http://podures.hr/web-sajam/47-kamp-slapic#sigProId76528e25b0

 

LOKACIJA I KONTAKTI

KAMP SLAPIĆ ugostiteljsko knjigovodstveni obrt

Tel. +385 (47) 854-700

Mob. +385 (98) 860-601, +385 (98) 756-677

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

KONTAKTIRAJ KAMP SLAPIĆ