Web sajam

interaktivni web sajam poduzetništva

MALOLU, OBRT ZA PROIZVODNJU PROIZVODA OD DRVA

Malolu naslovna

Obrt za proizvodnju proizvoda od drva MALOLU osnovao je Vjekoslav Jakovčić iz Novigrada na Dobri. Asortiman proizvoda uključuje suvenire s lokalnom i hrvatskom simbolikom, kutije za butelje i kuhinjski pribor, vješalice i privjeske, kutije za darivanje, nakit i poklone te brojne druge unikatne proizvode.

malolu logo
NAZIV: MALOLU, obrt za proizvodnju proizvoda od drva
ADRESA: Novigrad na Dobri 4, 47250 Duga Resa, Republika Hrvatska
OIB: 12216169052
FACEBOOK STRANICAhttps://www.facebook.com/Malolu-proizvodi-od-drva-1461432997406129/

Nedaleko od Karlovca i Duge Rese smjestio se Novigrad na Dobri, bajkovito mjesto u kojem vlada jedinstveni sklad povijesti i prirodnih ljepota. Upravo tu, podno starog frankopanskog dvorca, na obali rijeke Dobre razvija se jedna uspješna poslovna priča. Novigradac Vjekoslav Jakovčić odlučio je svoju ljubav prema rodnom kraju, prirodi i hrvatskoj tradiciji pretočiti u vlastiti poslovni poduhvat te osnovao MALOLU, obrt za proizvodnju proizvoda od drva.

Asortiman proizvoda je raznovrstan i simpatičan te uključuje maštovite suvenire s lokalnom i hrvatskom simbolikom, kutije za butelje i kuhinjski pribor, vješalice i privjeske. Kod mladenaca i slavljenika omiljene su kutije za darivanje, nakit i poklone – ručno rađeni unikati koji će svakoga podsjećati na ugodne životne trenutke. Prostora za nove kreacije uvijek ima, a svaki klijent može poželjeti nešto novo i osobno, personalizirano i jedinstveno.

Nezamjenjiva potpora Vjekoslavu su supruga Nikolina te cijela obitelj, a obrt je ime dobio po početnim slovima imena njihove kćeri i dvaju sinova.

U izradi svojih rukotvorina vrijedna obitelj Jakovčić koristi različite vrste drva poput oraha, trešnje, johe, hrasta, bukve, jasena i masline. Tehnikom laserskog ispisivanja, graviranja i izrezivanja u mogućnosti su ispuniti svaku želju klijenata, ispisati maštovite poruke, imena zaljubljenih parova te logotipe tvrtki.

Obrt MALOLU sve proizvode plasira putem veleprodaje, a krug vjernih kupaca raste iz dana u dan. Spomenimo samo karlovački akvarij Aquatiku, Karlovačku županiju, Hotel Frankopan, tvrtke poput Vodoprivrede, HS Produkta, Lana Grupe, lokalne turističke zajednice i agencije te brojne ugostiteljske objekte, restorane, hotele, sale za svadbe, obrte i poduzeća.

Svi su oni prepoznali vrijednost te izvornost ovih maštovitih drvenih proizvoda koji u najboljem svjetlu promoviraju hrvatsku tradiciju, ljepotu novigradskog kraja te radišnost novigradskih ljudi.

Nositelji gospodarskog razvoja ovoga kraja oduvijek su bili marljivi obrtnici i poduzetnici. Upravo zbog njih je grad Duga Resa pokrenuo projekt PODURES, projekt promocije poduzetništva i cjeloživotnog učenja.

Nadamo se da će uspješan primjer obitelji Jakovčić slijediti i drugi kreativci te se svojim idejama i spretnim rukama uključiti u ispisivanje lijepih i pozitivnih poduzetničkih priča.

GALERIJA

LOKACIJA I KONTAKTI

MALOLU, obrt za proizvodnju proizvoda od drva

KONTAKTIRAJ MALOLU