Web sajam

interaktivni web sajam poduzetništva

Golf Aurora

Golf_Aurora_fotka.jpg

Najpoznatiji biciklistički centar u ovom dijelu Hrvatske, Golf Aurora, osnovan je 1991. godine, a bavi se prodajom i servisom svih vrsta bicikala. Ovu dugogodišnju tradiciju pokrenuo je gospodin Zlatko Poljak, a danas je nastavlja njegov najstariji sin Goran. Niske cijene i najveći izbor bicikala u regiji, glavni su adut ovog biciklističkog centra. Osim servisa i prodaje bicikala, u Golf Aurori ćete pronaći raznu opremu za bicikle te sve zamjenske dijelove.

Kako bi svaka Vaša biciklistička pustolovina uvijek prošla bezbrižno i sigurno, potrebno je redovito servisirati bicikl. Bez obzira jeste li tek biciklistički hobist ili profesionalni vozač, o stanju Vašeg bicikla najviše ovisi Vaša udobnost i sigurnost prilikom vožnje. Upravo iz tog razloga Golf Aurora svim kupcima bicikla osigurava besplatan prvi servis koji je nužan kako biste uživali u sigurnom pedaliranju.

Zahvaljujući dugoj tradiciji i kvalitetnoj usluzi, biciklistički centar Golf Aurora vrlo dobro je poznat svim biciklistima na našem karlovačkom području i u okolici. Nalazi se na dva prodajna mjesta - u Gornjem Mrzlom Polju i na adresi Miroslava Krleže 4 u Karlovcu. Tradicija poslovanja, profesionalnost i vrhunska kvaliteta usluge ono su čime se centar Golf Aurora desetljećima ponosi!