Web sajam

interaktivni web sajam poduzetništva

Fasion by IS

 

Fasion_by_IS_fotka.jpg

Jedan od najvažnijih dana u životu je svakako vjenčanje. Brojnim ženama na taj je dan iz snova važno zasjati poput dijamanta. U potrazi ste za savršenom vjenčanicom? Svaka mladenka na svoj posebni dan želi biti jedinstvena i drugačija. Da to ostvarite pobrinut će se Fasion by IS.

Kvaliteta je na prvom mjestu, pomni odabir materijala, ali i mogućnost mladenkama da same dizajniraju svoju vjenčanicu je ono što Fasion by IS čini drugačijim od ostalih.

Mlada hrvatska dizajnerica Ivana Sladić iskustvo je stjecala niz godina u nekoliko brendiranih salona, a onda je odlučila pokrenuti svoj brend. Postaje prepoznatljiva po unikatnim vjenčanicama i večernjim haljinama, jer osim mladenke, na svadbama vole zablistati i njihove majke, kume i sestre.

Osim što vjenčanice možete unajmiti, možete ih i kupiti, dok su večernje haljine isključivo na prodaju. Uočena je i potreba za razvojem programa za djevojačke večeri te dječje rođendane tako da u ponudi Fasion by IS možete pronaći i jednostavnije modne kombinacije.

Ako nekome želite pokloniti majicu ili haljinu, Fasion by IS oduševit će vas ponudom modernog, praktičnog i lijepog dizajna koji pristaje svima.

Svake godine nova proljetna i jesenska kolekcija. Kreacije Fasion by IS možete vidjeti na brojnim sajmovima gdje na revijama predstavljaju svoje unikatne vjenčanice i haljine.

U planu je i dodatni asortiman, ali to neka za sada ostane iznenađenje za sve ljubiteljice mode.

Salon Fasion by IS potražite na adresi Belajske Poljice 182 b.